أخبار المنتدىأخبار ومتابعات

تهنئة بفوز فخامة الرئيس (رجب طيب أردوغان) في الانتخابات الرئاسية التركية

بسم الله الرحمن الرحيم

 

تهنئة بفوز فخامة الرئيس (رجب طيب أردوغان) في الانتخابات الرئاسية التركية

 

الحمد لله ربّ العالمين، والصلاة والسلام على نبينا محمد وعلى آله وصحبه أجمعين، أمّا بعد:

قال الله تبارك وتعالى: (قُلْ بِفَضْلِ اللَّهِ وَبِرَحْمَتِهِ فَبِذَٰلِكَ فَلْيَفْرَحُوا هُوَ خَيْرٌ مِّمَّا يجمعون).

يتقدم «منتدى العلماء» بأسمى آيات التهنئة والتبريكات للشعب التركي عامة ولفخامة الرئيس (رجب طيب أردوغان) بمناسبة فوزه في الانتخابات الرئاسية التركية، ونسأل الله تعالى أن يحفظ تركيا وأن يعين الرئيس التركي وينفع به الإسلام والمسلمين، وأن يحفظ تركيا وجميع بلاد المسلمين، إنه جواد كريم.

والحمد لله ربّ العالمين

منتدى العلماء

 

 

Bismillahirrahmanirahim

Ekselansları Cumhurbaşkanı’nın (Recep Tayyip Erdoğan’ın) Türkiye cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki zaferinden dolayı tebrik.

Hamd alemlerin Rabbi olan Allah’a, salat ve selam efendimiz Hz. Muhammed’e, onun âl ve ashabına olsun. Asıl meseleye gelecek olursak Allah Teâlâ şöyle buyurmuştur: {De ki: Allah’ın lütfu ve rahmeti adına, artık sevinsinler. Bu, onların biriktirdiklerinden daha hayırlıdır.}.

“Ulema Forumu”, genel olarak Türk halkına ve Ekselansları Cumhurbaşkanı’na (Recep Tayyip Erdoğan) cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki zaferi vesilesiyle en derin tebriklerini ve hayır dualarını sunar. Yüce Allah’ın Türkiye’yi korumasını niyaz ederiz. Yüce Allah’ın Türkiye cumhurbaşkanına yardım etmesini, onun vasıtasıyla islam ve müslümanlara fayda sağlamasını, ona salih bir destek hazırlamasını diler, Türkiye’yi ve bütün islam ülkelerini esirgemesini isteriz. Şüphesiz o, Cömerttir, Kerim’dir.

Alemlerin rabbi Allah’a şükürler olsun, hamdolsun.

Alimler Forumu

مقالات ذات صلة

زر الذهاب إلى الأعلى